«Щоб сніг не перетворився на ожеледицю»: у міськраді показали, як комунальники прибирають засніжені вулиці Чернівців

Пошук
UA EN

«Щоб сніг не перетворився на ожеледицю»: у міськраді показали, як комунальники прибирають засніжені вулиці Чернівців

Поділись новиною:

У Чернівецькій міській раді показали, як комунальники та робоча техніка прибирають і посипають засніжені вулиці міста, аби вони не перетворився на ожеледицю.

Про це пише С4 із посиланням на Telegram-канал Чернівецької міськради.

«Перший сніг — радість для дітей, а для нас додаткова робота. Ми вже перевдягли нашу трудівницю Жужу, тож вона завзято прибирає дрібний сніг, аби він згодом не перетворився на ожеледицю», — йдеться в дописі КП «Містосервіс» у Facebook.

У підприємстві також додали, що, окрім Жужи, у їхньому арсеналі є ще двірники, які посипають тротурари, аби містянам не було слизько. Також комунальники заздалегідь встановили та заповнили контейнери соляно-піщаною сумішшю.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в МіськШЕПі пояснили, коли й за яких умов комунальна техніка виїжджатиме на розчистку доріг у Чернівцях.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано