«Щоб сніг не перетворився на ожеледицю»: у міськраді показали, як комунальники прибирають засніжені вулиці Чернівців

Пошук
UA EN

«Щоб сніг не перетворився на ожеледицю»: у міськраді показали, як комунальники прибирають засніжені вулиці Чернівців

Поділись новиною:

У Чернівецькій міській раді показали, як комунальники та робоча техніка прибирають і посипають засніжені вулиці міста, аби вони не перетворився на ожеледицю.

Про це пише С4 із посиланням на Telegram-канал Чернівецької міськради.

«Перший сніг — радість для дітей, а для нас додаткова робота. Ми вже перевдягли нашу трудівницю Жужу, тож вона завзято прибирає дрібний сніг, аби він згодом не перетворився на ожеледицю», — йдеться в дописі КП «Містосервіс» у Facebook.

У підприємстві також додали, що, окрім Жужи, у їхньому арсеналі є ще двірники, які посипають тротурари, аби містянам не було слизько. Також комунальники заздалегідь встановили та заповнили контейнери соляно-піщаною сумішшю.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в МіськШЕПі пояснили, коли й за яких умов комунальна техніка виїжджатиме на розчистку доріг у Чернівцях.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано