Розбив вікно квартири і викрав ноутбук у пенсіонерки: у Чернівцях затримали підозрюваного в злочині

Пошук
UA EN

Розбив вікно квартири і викрав ноутбук у пенсіонерки: у Чернівцях затримали підозрюваного в злочині

Поділись новиною:

У Чернівцях правоохоронці затримали підозрюваного в крадіжці ноутбука у 80-річної жінки. Чоловіку загрожує позбавлення волі від 5 до 8 років.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зазначається, що ввечері 15 квітня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 80-річної чернівчанки, яка повідомила, що невідома особа пошкодивши вікно, проникла до її квартири, звідки викрала ноутбук. Вартість завданих збитків жінці становить 12 000 гривень.

Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за вчинення майнових злочинів 30-річний уродженець Львівської області. Підозрюваного в крадіжці затримали та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Також суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав чоловіку запобіжний захід — тримання під вартою. Нині триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині викрили 19-річну місцеву жительку, яка продавала фальшиву валюту в обмінниках та АЗС.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано