Пропонував 400 євро за пропуск у Румунію: на Буковині 26-річний чоловік намагався підкупити прикордонника

Пошук
UA EN

Пропонував 400 євро за пропуск у Румунію: на Буковині 26-річний чоловік намагався підкупити прикордонника

Війна
17.04
16:05

Поділись новиною:

На Буковині викрили військовозобов’язаного, який за безперешкодний пропуск до сусідньої Румунії намагався підкупити правоохоронця. Тепер чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, пише С4.

Інцидент трапився 16 квітня на пункті пропуску «Дяківці». 26-річний громадянин України, який супроводжував жінку з інвалідністю під час проходження паспортного контролю надав довідку МСЕК про встановлення групи інвалідності, яка не давала чоловіку законних підстав для перетину кордону.

«Для вирішення «проблеми» чоловік запропонував старшому зміни прикордонних нарядів хабар у розмірі 400 євро за безперешкодний пропуск через кордон», – повідомляють у ДПСУ.

Зазначається, що офіцер від пропозиції відмовився. Правопорушника передали співробітникам Нацполіції. Наразі чоловікові доведеться відповідати за ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

У ДПСУ додають, що офіцера, якому пропонували хабар, цьогоріч уже тричі намагалися підкупити військовозобов’язані, щоби незаконно потрапити за кордон.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині затримали ще двох ухилянтів, які за понад 4500 доларів намагалися дістатися до Румунії поза пунктами пропуску.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді
Два місяці 46 студентів стажувалися у структурних підрозділах Чернівецької міської ради за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним, архітектурним та іншими напрямками. Про це повідомляє...
Коли школярі на Буковині підуть на літні канікули: оприлюднено графік
Більшість шкіл у Чернівецькій області підуть на літні канікули наприкінці травня. Свідоцтва про здобуття середньої освіти випускники отримають в червні. Про це повідомили в департаменті освіти і н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано