До Румунії за понад 4500 доларів: на Буковині затримали ще двох ухилянтів (відео)

Пошук
UA EN

До Румунії за понад 4500 доларів: на Буковині затримали ще двох ухилянтів (відео)

Поділись новиною:

Прикордонники в Чернівецькій області затримали ще двох військовозобов’язаних чоловіків, які хотіли незаконно втекти до Румунії. За невдалу подорож ухилянти заплатили організатору по 4500 доларів.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецького прикордонного загону.

Зазначається, що прикордонники отримали випереджувальну інформацію про підготовку незаконного перетину держкордону з України в Румунію двома чоловіками.

У визначений час порушники на власному автомобілі вирушили в бік сусідньої країни, проте неподалік державного рубежу їх зупинили правоохоронці. Під час спілкування із затриманими вони з’ясували, що ті є мешканцями Івано-Франківської області. Через один із месенджерів порушники відшукали чоловіка, який дистанційно надавав їм інструкції щодо перетину держкордону поза пунктами пропуску. За таку «допомогу» клієнти перевели на його онлайн-гаманець по 4500 доларів США.

Щодо затриманих складені матеріали про адміністративне правопорушення. Також нині тривають пошуки організатора незаконної подорожі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині викрили місцеву жительку, яка за 6000 фунтів стерлінгів допомагала ухилянтові втекти за кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано