Прикордонники в Чернівецькій області виявили вкрадену в ЄС автівку

Пошук
UA EN

Прикордонники в Чернівецькій області виявили вкрадену в ЄС автівку

Поділись новиною:

На Буковині охоронці рубежу виявили викрадений у Польщі автомобіль. На ній громадянка України намагалася потрапити до Румунії.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Чернівецького прикордонного загону.

Інцидент трапився 21 березня на міжнародному пункті пропуску «Порубне», де прикордонники затримали вантажний автомобіль марки «Мерседес-Спрінтер», 2018 року випуску. Правоохоронці зазначають, що автівкою, яка прямувала на виїзд до Румунії, керувала 50-річна громадянка України.

Під час перевірки документів на транспортний засіб спрацювала база даних Інтерполу. У подальшому охоронці рубежу у взаємодії з Укрбюро Інтерполу з’ясували, що в січні цього року автомобіль був викрадений з території Польщі.

Після оформлення відповідних документів автівку, що перебуває в міжнародному розшуку, передали співробітникам Національної поліції.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині викрили чоловіка, який намагався незаконно ввезти в Україну брендові речі та товари на понад 3 млн грн.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано