На Буковині викрили чоловіка, який намагався незаконно ввезти в Україну брендові речі та товари на понад 3 млн грн

Пошук
UA EN

На Буковині викрили чоловіка, який намагався незаконно ввезти в Україну брендові речі та товари на понад 3 млн грн

Поділись новиною:

Чоловіка, котрий намагався ввезти в Україну незадекларовані брендові речі та підакцизні товари, викрили на Буковині. Попередня вартість вилученого правоохоронцями в порушника складає 3,3 мільйона гривень.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Чернівецької митниці.

Зазначається, що 12 березня в пункт пропуску «Порубне-Сірет» прибув українець, який їхав з Італії до України в приватних справах. Обравши смугу руху «зелений коридор», чоловік заявив, що не переміщує через кордон товарів, які підлягають декларуванню або обмежені до ввезення в Україну.

Втім, під час митного контролю посадовці Чернівецької митниці виявили в його автомобілі незадекларований товар: 407 одиниць одягу та взуття, 358 одиниць косметичних виробів, 14 підсилювачів для антен безпілотних літальних апаратів, а також обмежені до ввезення сім пляшок вина, 90 пачок стіків для нагрівання тютюну та 289 упаковок лікарських засобів.

Щодо громадянина склали протоколи про порушення митних правил за ознаками ч. 2 ст. 471 та ч. 3 ст. 471 Митного кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що прикордонники Чернівецького загону на Київщині виявили контрафактні сигарети на 6,7 мільйона гривень та устаткування для їх виробництва.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У поминальні дні у Чернівецькій області біля кладовищ будуть чергувати поліцейські
На Буковині у поминальні дні наряди поліцейських будуть перебувати поблизу кладовищ, щоби забезпечити правопорядок. Про це журналістам С4 повідомили у відділі комунікації поліції у Чернівецькій об...
У бюджеті Чернівецької громади на оздоровлення дітей заклали 8,5 млн грн: хто може отримати путівки
Учні з Чернівецької громади, які належать до пільгових категорій населення, матимуть змогу цьогоріч безкоштовно відпочити у таборах. На це у бюджет заклали 8,5 мільйонів гривень. Про це під час пр...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано