Повернувся з-за кордону за дві години до початку великої війни: історія військового з Буковини Віталія Бакрева

Пошук
UA EN

Повернувся з-за кордону за дві години до початку великої війни: історія військового з Буковини Віталія Бакрева

Війна
13.02
17:16

Поділись новиною:

Віталій Бакрев добровольцем вступив до лав Збройних сил України у березні 2022 року. У бою захисник отримав осколкове поранення, через що залишився без ноги.

Свою історію Віталій Бакрев розповів журналістам С4.

Віталій Бакрев пригадує, що у переддень повномасштабного вторгнення повертався з-за кордону до Чернівців.

«Повернувся додому буквально за 2-3 години до початку повномасштабної війни. Аж десь у ввечері прокинувся, втомлений з цією всією роботою. Тому аж у ввечері дізнався що сталось. Телефон в мене розривався так, я й прокинувся. Я спочатку думав, що люди жартують. Яке повномасштабне вторгнення? Я у це не вірив», – розповідає буковинець.

У березні 2022 Віталій Бакрев добровольцем пішов на війну.

«Мене не цікавило стати просто десь на блокпостах чи сидіти у частині. Я був не в дуже хорошому емоційному стані, скажімо так, тому я зразу хотів у бойові дії», – говорить чоловік.

Віталій був розвідником, а згодом кулеметником. Воював на Київщині та Харківщині. 24 серпня 2022 року втратив ногу.

«Зажали між двох лісосмуг ворожу роту. Викликали підкріплення танків. Менше ніж за кілометр від нас – стріляли. Дві доби там побули. Поруч зірвався снаряд, й осколки полетіли мені по ногах. Другу ногу врятували, а з цією не вийшло», – каже Віталій Бакрев.

До війни Віталій Бакрев займався підприємництвом. Щоб розширити власну справу, ветеран вдруге подався на грантову державну програму для підприємців. Нині буковинець відкрив свій власний квітковий магазин.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано