На Буковині минулої доби сталися дві ДТП за участі мототранспорту: серед постраждалих є двоє неповнолітніх

Пошук
UA EN

На Буковині минулої доби сталися дві ДТП за участі мототранспорту: серед постраждалих є двоє неповнолітніх

Поділись новиною:

У неділю, 5 травня, у Чернівецькій області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участі мототранспорту. У ДТП, зокрема, постраждали двоє 16-річних хлопців.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Так, у Чернівецькому районі неподалік села Петрашівка зіткнулися два мотоцикли. Поліцейські попередньо встановили, що 16-річний кермувальник Shineray 300 не обрав безпечної швидкості та зіткнувся із 16-річним водієм мотоцикла Forte 250. Неповнолітніх водіїв, місцевих жителів, із травмами ніг та голови медики госпіталізували до лікарень. Наразі їх здоров’ю та життю нічого не загрожує.

Також аварія трапилася в селі Нові Бросківці. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 37-річний водій мотоцикла Honda не обрав безпечної швидкості та зіткнувся із ВАЗ-2107 під керуванням 19-річного місцевого жителя. Мотоцикліст отримав травми голови, грудної клітки та плеча. Наразі чоловік перебуває в лікарні.

За обома фактами слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортом особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькій області 4 травня правоохоронці задокументували дві аварії, у яких постраждали люди.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хто може перевіряти військово-облікові документи та яка відповідальність за їхню відсутність: пояснення адвоката
В Україні 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, зобов’язує чоловіків призовного віку оновити свої військово-облікові дані. Крім того, військовозобов'язані мусять мати п...
Війна
18.05
12:15
На Буковині з офіційним візитом перебуває митрополит Епіфаній
У суботу, 18 травня, митрополит Епіфаній проведе на Буковині молебень за Україну та вручить медалі «За жертовність і любов до України». Про це повідомляє С4. Так, у храмі Покрови Пресвятої ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано