Підробив документи, аби втекти з країни: на Буковині повідомили про підозру 47-річному чоловіку

Пошук
UA EN

Підробив документи, аби втекти з країни: на Буковині повідомили про підозру 47-річному чоловіку

Поділись новиною:

Буковинські правоохоронці повідомили про підозру 47-річному жителю Хмельниччини, який хотів перетнути кордон із фальшивими документами. Порушник намагався незаконно виїхати до сусідньої Румунії.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Викрили підозрюваного 13 квітня в селі Тереблече на контрольно-пропускному пункті «Порубне». Під час проходження митного контролю чоловік пред’явив для перевірки інспектору прикордонної служби тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку ВЛК про непридатність до служби, що давало йому право виїзду з України під час дії воєнного стану.

Правоохоронці затримали порушника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. А документи з ознаками підробки вилучили та направили для проведення відповідних експертиз.

Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 і 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Крім цього, правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання чоловіку запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині викрили військовозобов’язаного, який за безперешкодний пропуск до сусідньої Румунії намагався підкупити правоохоронця.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді
Два місяці 46 студентів стажувалися у структурних підрозділах Чернівецької міської ради за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним, архітектурним та іншими напрямками. Про це повідомляє...
Коли школярі на Буковині підуть на літні канікули: оприлюднено графік
Більшість шкіл у Чернівецькій області підуть на літні канікули наприкінці травня. Свідоцтва про здобуття середньої освіти випускники отримають в червні. Про це повідомили в департаменті освіти і н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано