Підприємства Буковини ввечері працюватимуть з обмеженням потужностей електроенергії

Пошук
UA EN

Підприємства Буковини ввечері працюватимуть з обмеженням потужностей електроенергії

Війна
18.04
17:44

Поділись новиною:

В українській енергосистемі знову виник дефіцит потужностей. Тому, згідно з розпорядженням регіонального диспетчерського центру НЕК «Укренерго», підприємствам Чернівецької області ввечері доведеться працювати з обмеженнями.

Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціобленерго».

Обмежать потужності споживання електроенергії на Буковині з 18:00 до 22:00. Вони не стосуються об’єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу.

Також, наголошують в Обленерго, обмеження не торкнуться побутових споживачів. Разом з тим, буковинців закликали економити електроенергію у вечірні години.

Зокрема, мешканцям області радять використовувати потужні прилади по черзі, а частину запланованого перенести на ніч або на денні години.

Нагадаємо, планувалося, що протягом 18 квітня бізнес на Буковині працюватиме з графіками обмеження споживання у три черги. Щоправда, зранку всі обмеження скасували.

Дефіцит електроенергії, пояснили в «Укренерго», спричинений пошкодженнями, які росіяни завдали ракетними та дроновими ударами по електростанціях країни. Крім того, на тлі значних похолодань українці збільшили споживання електроенергії.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Оператор електронного квитка у Чернівцях у тестовому режимі запустив застосунок: як він працює
Чернівчани можуть завантажити тестову версію застосунку IQ Ticket, у якому доступна віртуальна транспортна картка для оплати проїзду в транспорті міста. Про це пише С4 з посиланням на сторінку опе...
У Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді
Два місяці 46 студентів стажувалися у структурних підрозділах Чернівецької міської ради за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним, архітектурним та іншими напрямками. Про це повідомляє...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано