Обіцяла за 6000 фунтів стерлінгів допомогти у втечі за кордон: буковинку підозрюють у переправлені ухилянта до Румунії

Пошук
UA EN

Обіцяла за 6000 фунтів стерлінгів допомогти у втечі за кордон: буковинку підозрюють у переправлені ухилянта до Румунії

Поділись новиною:

На Буковині викрили місцеву жительку, яка допомагала ухилянтові втекти за кордон. Незаконну «подорож» до Румунії вона оцінила в 6000 фунтів стерлінгів.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрювана за 6 000 фунтів стерлінгів пообіцяла матері військовозобов’язаного переправити її сина до сусідньої Румунії.

Жінка співпрацювала з іншими організаторами незаконного переправлення та домовилась з ними про свого «клієнта», якого разом з іншими чоловіками викрили прикордонники за 50 метрів від лінії розмежування держкордону.

Відтак, за процесуального керівництва прокурорів Чернівецької окружної прокуратури 47-річній жительці села Остриця повідомлено про підозру за фактом сприяння в незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині затримали групу ухилянтів разом із їхнім провідником, які хотіли незаконно потрапити до Молдови.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано