Нічний ракетний обстріл: Запаранюк розповів про пошкодження у Чернівецькій області

Пошук
UA EN

Нічний ракетний обстріл: Запаранюк розповів про пошкодження у Чернівецькій області

29.03
16:18

Поділись новиною:

У ніч на п’ятницю, 29 березня, російські загарбники намагалися уразити Дністровську ГЕС, що у Чернівецькій області. Сили протиповітряної оборони збили ракети неподалік цього важливого обʼєкта.

Як повідомив голова Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк, вже знайдені уламки двох ракет.

За його словами, вибуховою хвилею пошкоджено адмінбудівлю, а також водогін у с. Ожеве Дністровського району, де впали уламки. Водночас водопостачання здійснюється у звичному режимі.

«На щастя, люди не постраждали. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії. Сформовані групи для обстеження і спеціальна комісія, яка визначає завдані збитки», – зазначив він.

Запаранюк додав, що під час повітряної тривоги були залучені й мобільні вогневі групи, адже була загроза атаки ворожими БпЛА.

«Під час однієї з попередніх атак наші мобільні вогневі групи вже продемонстрували свою ефективність, знищивши ворожий безпілотник над територією сусідньої області», – зауважив посадовець.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський за підсумками засідання Ставки верховного головнокомандувача повідомив, що цієї ночі свідомою ціллю ворога стала Дністровська ГЕС.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано