На п’яти вулицях у середмісті Чернівців обмежать рух транспорту і паркування

Пошук
UA EN

На п’яти вулицях у середмісті Чернівців обмежать рух транспорту і паркування

Поділись новиною:

У Чернівцях на низці вулиць через аварійні та ремонтні роботи частково перекриють рух транспорту.

Про це йдеться у розпорядженнях міського голови, пише С4.

Так, з 22 по 25 лютого обмежать рух транспорту на вулиці Героїв Майдану біля будинку №41. Там «Чернівціводоканал» виконуватиме підготовчі роботи з усунення пошкодження каналізаційної мережі. Після завершення робіт на цій ділянці мають відновити дорожнє покриття та поверхневий шар тротуарів до 28 лютого.

На вулиці Білоруській з 28 лютого до 29 лютого «Міськсвітло» замінюватиме аварійні опори мереж зовнішнього освітлення. Через це на ділянці від вулиці Лубенської до вулиці Узбецької з 9:00 до 17:00 частково обмежать рух транспорту. Під заборону підпаде й паркування автівок.

Водночас на вулиці І. Котляревського «Чернівцігаз» замінюватиме аварійні газопроводи. У зв’язку з цим з 4 березня по 4 квітня на ділянці дороги від площі Соборної до площі Театральної буде частково перекритий рух транспорту. Опісля, до 7 квітня, мають відновити дорожнє покриття та поверхневий шар тротуарів.

Аварійні опори зовнішнього освітлення «Міськсвітло» замінюватиме й на вулиці Ф. Полєтаєва. Відтак на ділянці дороги від вулиці Небесної Сотні до вулиці Кольбенгаєра з 26 по 17 лютого частково обмежать рух транспорту. Паркування на цій ділянці забороняється з 10:00 до 17:00.

Разом із тим, на вулиці Буковинській через заміну аварійних опор буде обмежений рух транспорту з 4 по 6 березня. Йдеться про ділянку дороги від вулиці У. Кармелюка до вулиця Є. Гребінки. Перекриватимуть вулицю, у тому числі й паркування, з 9:00 до 17:00.

Варто зазначити, що, згідно з розпорядженнями, громадський транспорт на цих вулицях може тимчасово курсувати зі змінами.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано