На п’яти вулицях у середмісті Чернівців обмежать рух транспорту і паркування

Пошук
UA EN

На п’яти вулицях у середмісті Чернівців обмежать рух транспорту і паркування

Поділись новиною:

У Чернівцях на низці вулиць через аварійні та ремонтні роботи частково перекриють рух транспорту.

Про це йдеться у розпорядженнях міського голови, пише С4.

Так, з 22 по 25 лютого обмежать рух транспорту на вулиці Героїв Майдану біля будинку №41. Там «Чернівціводоканал» виконуватиме підготовчі роботи з усунення пошкодження каналізаційної мережі. Після завершення робіт на цій ділянці мають відновити дорожнє покриття та поверхневий шар тротуарів до 28 лютого.

На вулиці Білоруській з 28 лютого до 29 лютого «Міськсвітло» замінюватиме аварійні опори мереж зовнішнього освітлення. Через це на ділянці від вулиці Лубенської до вулиці Узбецької з 9:00 до 17:00 частково обмежать рух транспорту. Під заборону підпаде й паркування автівок.

Водночас на вулиці І. Котляревського «Чернівцігаз» замінюватиме аварійні газопроводи. У зв’язку з цим з 4 березня по 4 квітня на ділянці дороги від площі Соборної до площі Театральної буде частково перекритий рух транспорту. Опісля, до 7 квітня, мають відновити дорожнє покриття та поверхневий шар тротуарів.

Аварійні опори зовнішнього освітлення «Міськсвітло» замінюватиме й на вулиці Ф. Полєтаєва. Відтак на ділянці дороги від вулиці Небесної Сотні до вулиці Кольбенгаєра з 26 по 17 лютого частково обмежать рух транспорту. Паркування на цій ділянці забороняється з 10:00 до 17:00.

Разом із тим, на вулиці Буковинській через заміну аварійних опор буде обмежений рух транспорту з 4 по 6 березня. Йдеться про ділянку дороги від вулиці У. Кармелюка до вулиця Є. Гребінки. Перекриватимуть вулицю, у тому числі й паркування, з 9:00 до 17:00.

Варто зазначити, що, згідно з розпорядженнями, громадський транспорт на цих вулицях може тимчасово курсувати зі змінами.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано