На майже 62 тисячі гривень ошукали шахраї двох буковинок минулої доби

Пошук
UA EN

На майже 62 тисячі гривень ошукали шахраї двох буковинок минулої доби

Поділись новиною:

Упродовж минулої доби шахраї ошукали двох мешканок Чернівецької області на майже 62 тисячі гривень. Зокрема, в однієї жінки аферисти видурили кошти під приводом надання додаткової грошової допомоги.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Так, 25-річна жителька села Біла, бажаючи отримати соціальну грошову допомогу, через один із месенджерів перейшла за надісланим посиланням. Після цього жінка покроково виконала всі дії, які їй пропонувалися та ввела свої банківські дані. У результаті з її рахунку було знято 24 тисячі гривень.

Водночас із рахунку 44-річної жительки села Строїнці невідома особа перерахувала 37800 гривень,

За обома фактами поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться досудові розслідування.

Правоохоронці нагадують буковинцям про те, що не потрібно переходити за сумнівними посиланнями та розголошувати свої персональні дані, до яких належать:

  • термін дії банківської картки;
  • PIN-код;
  • слово-пароль;
  • cvv2-код.

Також варто пам’ятати, що довіряти інформації про соціальні виплати варто тільки з офіційних сайтів відповідних установ і організацій.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині 27-річний місцевий житель потрапив на гачок шахраїв та втратив 79 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано