На Буковині під приводом надання «соцдопомоги» шахраї ошукали місцевого жителя на майже 80 тисяч гривень

Пошук
UA EN

На Буковині під приводом надання «соцдопомоги» шахраї ошукали місцевого жителя на майже 80 тисяч гривень

Поділись новиною:

На Буковині 27-річний місцевий житель потрапив на гачок шахраїв та втратив 79 тисяч гривень. Аферисти видурили в чоловіка кошти під приводом надання соціальної допомоги.

Про це інформує С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Правоохоронці зазначили, що мешканець Новодністровська отримав у месенджері повідомлення про можливість отримання фінансової допомоги. Буковинець перейшов за посиланням із СМС та виконав усі підказки на невідомому сайті. Таким чином шахраї отримали реквізити його банківського рахунку, з якого надалі привласнили 79 тисяч гривень.

Відомості про незаконне заволодіння коштами чоловіка поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Нині проводиться досудове розслідування.

Поліцейські звертаються до громадян із проханням довіряти інформації про соціальні виплати тільки з офіційних сайтів установ і організацій.

«Будьте уважними та обачними, не переходьте за сумнівними посиланнями та в жодному випадку не вводьте конфіденційну інформацію, що стосується ваших банківських рахунків», — кажуть у поліції.

Нагадаємо, 14 березня шахраї ошукали п’ятьох буковинців на понад 146 тисяч гривень та 4100 доларів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано