На КП «Чернівціводоканал» із семи аварійних бригад залишились три: чи встигають вони вчасно ліквідовувати аварії

Пошук
UA EN

На КП «Чернівціводоканал» із семи аварійних бригад залишились три: чи встигають вони вчасно ліквідовувати аварії

Поділись новиною:

На комунальному підприємстві «Чернівціводоканал» із семи бригад залишились три. Щодня від чернівчан до підприємства надходять понад десять викликів, зокрема, щодо чистки каналізаційних колодязів та аварійної заміни мереж.

Про це журналістам С4 розповів начальник відділу з ремонту та обслуговування каналізаційних мереж КП «Чернівціводоканал» Василь Солонар.

«Після дощів у нас дуже багато заяв із приводу таких робіт. Це є планова робота. Роботи ускладнюються тим, що мережі старі, зношені, їм понад 100 років», — каже Солонар.

Він зазначає, що через дефіцит людей у підприємстві намагаються масштабувати й конкретизувати ті роботи, які необхідно виконати насамперед — центральні магістралі, далі йдуть вуличні та дворові.

«В середньому в день є десять проблемних заявок, коли йдуть великі дощі. Якщо звичайна заявка, то одна бригада може їх зробити три-чотири в день. Якщо заявка стратегічно велика, діаметр труби великий із серйозним засмічуванням, то є таке, що одна бригада одну заявку може три дні робити. Усе залежить від того, наскільки там усе глобально», — додає начальник відділу з ремонту та обслуговування каналізаційних мереж КП «Чернівціводоканал».

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що в Центрі обслуговування споживачів «Чернівціводоканалу» мешканці міста можуть отримати понад 15 послуг.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано