На Буковину з-під обстрілів на Сумщині евакуювали 23 людей

Пошук
UA EN

На Буковину з-під обстрілів на Сумщині евакуювали 23 людей

Війна
26.03
11:36

Поділись новиною:

У Чернівецьку область із Сумщини 26 березня прибув евакуаційний потяг. З-під постійних ворожих обстрілів на Буковину вдалося евакуювати 23 людини.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк, пише С4.

Так, у Чернівецьку область прибули 10 дорослих та 13 дітей. Вони проживатимуть у прихистку в селі Круглик Хотинської громади.

«За кошти обласного бюджету у приміщені зроблено ремонт, створено належні умови для постійного проживання. Усі мешканці закладу будуть забезпечені необхідними продуктами та засобами», – написав посадовець.

Запаранюк додав, що ОВА постійно комунікує з керівництвом Сумської області, тож у разі потреби Буковина готова приймати евакуйованих жителів як Сумщини, так й інших регіонів України.

Зазначимо, що, за даними Чернівецької ОВА, наразі на Буковині проживає 80 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Для них сформували перелік місць тимчасового проживання, в яких можуть розмістити 3366 людей.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що для ВПО в Чернівецькій області планують встановити ще 40 модульних будинків.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано