Для ВПО в Чернівецькій області планують встановити ще 40 модульних будинків: де вони з’являться

Пошук
UA EN

Для ВПО в Чернівецькій області планують встановити ще 40 модульних будинків: де вони з’являться

Війна
02.03
18:01

Поділись новиною:

Ще 40 модульних будинків для внутрішньо переміщених осіб з’являться на Буковині. Їх планують встановити на території Вижницької громади.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку начальника Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка.

Відповідний меморандум про партнерство та співпрацю уклали Товариство Червоного Хреста України, Чернівецька обласна військова адміністрація та Вижницька міська рада.

У відомстві зазначають, що він передбачає координацію зусиль і спільну діяльність у підтримці людей, які постраждали від воєнних дій в Україні. Відтак, на території Вижницької міської територіальної громади планують встановити 40 модульних будинків, у яких тимчасово зможуть проживати переселенці.

«На Буковині проживають понад 80 тисяч українців, які були змушені залишити свої домівки. Наше завдання — і надалі підтримувати їх, допомогти їм адаптуватися до життя в нових умовах. Вдячний партнерам за співпрацю, спільну реалізацію важливих соціальних проєктів», — йдеться в дописі Запаранюка.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях та Хотині побудують п’ять багатоквартирних житлових будинків, у яких розмістять внутрішньо переміщених осіб.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Тікаючи, поранили одного з прикордонників: на Буковині пострілами затримали сімох ухилянтів
У Чернівецькій області прикордонники затримали сімох військовозобов’язаних чоловіків, які намагалися поза пунктами пропуску перетнути українсько-румунський рубіж. Разом з ухилянтами правоохоронці вик...
Війна
07.05
12:41
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано