На Буковині вперше за декілька місяців епідемічний поріг захворювання на ГРВІ перебуває на низькому рівні інтенсивності

Пошук
UA EN

На Буковині вперше за декілька місяців епідемічний поріг захворювання на ГРВІ перебуває на низькому рівні інтенсивності

Здоров'я
01.04
16:39

Поділись новиною:

У Чернівецькій області з 25 по 31 березня зареєстрували 3906 випадків ГРВІ, у тому числі 29 випадків COVID-19. Серед хворих – 2411 дітей, що становить 62% від усіх випадків. До лікарні госпіталізували 50 буковинців.

Про це повідомили у Чернівецькому обласному центрі контролю та профілактики хвороб, пише С4.

Фото: pixabay

Зазначається, що захворюваність ГРВІ на території області перебуває на низькому рівні інтенсивності – менше епідемічного порогу на 10,5%. Як порівняти з попереднім тижнем, захворюваність знизилась на 13,2%.

Найбільше випадків хвороби виявили у Чернівецькому районі – 2711. У Дністровському районі захворіло 745 людей, а у Вижницькому – 450. У  Чернівецькій громаді зареєстрували 1503 випадки ГРВІ.

«Кількість випадків COVID-19 знизилась у порівнянні з попереднім тижнем, зареєстровано 29 випадків, що на шість менше, аніж минулого тижня. Протягом тижня виявлено вірус грипу типу В (1), аденовірус (2), риновірус (2), метапневмовірус (2) та вірус SARS-CoV-2 (22)», – додали у центрі.

Нагадаємо, на Буковині з 18 по 24 березня зареєстрували 4498 випадків ГРВІ. Захворюваність попереднього тижня перебувала на середньому рівні інтенсивності, а епідемічний поріг був перевищений на 3,1%.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано