На Буковині водій мікроавтобуса зіткнувся з вантажівкою: у ДТП загинула 24-річна пасажирка

Пошук
UA EN

На Буковині водій мікроавтобуса зіткнувся з вантажівкою: у ДТП загинула 24-річна пасажирка

Поділись новиною:

У вівторок, 11 червня, на автодорозі сполученням «Чернівці-Шепіт» сталася смертельна ДТП. Водій мікроавтобуса зіткнувся з вантажівкою, унаслідок чого загинула 24-річна пасажирка.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У поліції зазначають, що увечері 11 червня до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Т-2601 сполученням «Чернівці-Шепіт», у напрямку села Сергії, трапилася аварія з потерпілим. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 22-річний водій автомобіля Opel Vivaro не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажівкою «УРАЛ», якою керував 29-річний житель Вижницького району.

Унаслідок автопригоди 24-річна пасажирка мікроавтобуса отримала численні тілесні ушкодження та померла в реанімаційному відділенні місцевої лікарні. Тіло загиблої поліцейські направили для проведення судово-медичної експертизи.

Водія, ймовірно причетного до скоєння летальної ДТП, поліцейські затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Ще одна автопригода трапилася минулої доби по вулиці Поштовій у Чернівцях.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що 53-річний водій автомобіля Volkswagen Tiguan наїхав на 65-річного велосипедиста. У результаті аварії чернівчанин отримав травму руки. Лікарі доправили потерпілого чоловіка до медичного закладу для надання відповідної допомоги.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Раніше ми писали, що у Чернівцях водій не впорався з керуванням і зіткнувся з огорожею і деревом.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними, 28–29 вересня, триває щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж ме...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано