На Буковині водій легковика зіткнувся з вантажівкою і загинув від отриманих травм

Пошук
UA EN

На Буковині водій легковика зіткнувся з вантажівкою і загинув від отриманих травм

Поділись новиною:

У середу, 17 квітня, у селі Недобоївці сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. У результаті зіткнення з вантажівкою загинув 56-річний водій легкового автомобіля.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 56-річний водій автомобіля Opel Omega, рухаючись по автодорозі Н-03 сполучення Житомир-Чернівці, допустив зіткнення з вантажівкою MAN під керуванням 53-річного жителя міста Чернівці.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди кермувальник легковика отримав тілесні ушкодження, медики госпіталізували потерпілого до лікарні. Однак під час надання йому медичної допомоги чоловік помер.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 16 квітня в дорожньо-транспортній пригоді в селі Валя Кузьміна травмувалися двоє неповнолітніх.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді
Два місяці 46 студентів стажувалися у структурних підрозділах Чернівецької міської ради за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним, архітектурним та іншими напрямками. Про це повідомляє...
Коли школярі на Буковині підуть на літні канікули: оприлюднено графік
Більшість шкіл у Чернівецькій області підуть на літні канікули наприкінці травня. Свідоцтва про здобуття середньої освіти випускники отримають в червні. Про це повідомили в департаменті освіти і н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано