На Буковині викрили чоловіка, який намагався незаконно ввезти в Україну товари на майже 1,5 млн грн

Пошук
UA EN

На Буковині викрили чоловіка, який намагався незаконно ввезти в Україну товари на майже 1,5 млн грн

Поділись новиною:

Чоловіка, котрий намагався ввезти в Україну незадекларовані товари, викрили на Буковині. Попередня вартість вилученого складає майже 1,5 мільйона гривень.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Чернівецької митниці.

Зазначається, що 25 березня в пункт пропуску «Порубне-Сірет» прибув громадянин України, який їхав із Румунії. Обравши смугу руху «зелений коридор», чоловік заявив, що не переміщує через кордон товарів, які підлягають декларуванню або обмежені до ввезення в Україну, а наявні в нього товари складають дозволену загальну вартість у 500 євро.

Однак, під час митного контролю правоохоронці виявили в його автомобілі 1308 одиниць незадекларованого товару: засоби гігієни, гіро-глобуси, парасольки та декоративні тростини для ходьби, лікарські засоби та алкогольні напої.

Відтак митники пропустили через кордон ту кількість товару, яку чоловік мав право переміщувати без декларування. Решту продукції тимчасово вилучили на підставі протоколів про порушення митних правил, складених за ч. 2 ст. 471 та ч. 3 ст. 471 Митного кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині викрили чоловіка, який намагався незаконно перевезти до Румунії майже 400 пачок цигарок.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано