На Буковині викрили чоловіка, який намагався незаконно перевезти до Румунії майже 400 пачок цигарок

Пошук
UA EN

На Буковині викрили чоловіка, який намагався незаконно перевезти до Румунії майже 400 пачок цигарок

Поділись новиною:

Митники в Чернівецькій області виявили громадянина Румунії, який намагався незаконно перевезти до сусідньої країни 379 пачок цигарок. Чоловік заховав тютюнові вироби під штучно створеною підлогою у вантажівці.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької митниці.

Інцидент трапився на пункті пропуску «Дяківці-Раковець», куди іноземець прибув для проходження митного контролю через смугу руху «зелений коридор», чим засвідчив, що не переміщує товарів, обов’язкових для декларування.

Однак, під час проведення контролю митники виявили незадекларовані та приховані від них 379 пачок цигарок марки «Ashima». Тютюнові вироби були заховані під штучно створеною подвійною підлогою вантажного відсіку транспортного засобу.

Відтак, правоохоронцями запроваджено справу за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Виявлені цигарки та автомобіль, на якому вони переміщувались, тимчасово вилучено.

Нагадаємо, раніше ми писали, що прикордонники в Чернівецькій області викрили чоловіка, котрий намагався вивезти з України старовинні речі часів XVIIІ-XX століть.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хто може перевіряти військово-облікові документи та яка відповідальність за їхню відсутність: пояснення адвоката
В Україні 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, зобов’язує чоловіків призовного віку оновити свої військово-облікові дані. Крім того, військовозобов'язані мусять мати п...
Війна
18.05
12:15
На Буковині з офіційним візитом перебуває митрополит Епіфаній
У суботу, 18 травня, митрополит Епіфаній проведе на Буковині молебень за Україну та вручить медалі «За жертовність і любов до України». Про це повідомляє С4. Так, у храмі Покрови Пресвятої ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано