На Буковині у моторошній ДТП загинув чоловік, ще двоє – травмовані

Пошук
UA EN

На Буковині у моторошній ДТП загинув чоловік, ще двоє – травмовані

Поділись новиною:

Сьогодні вранці, 12 лютого, по автодорозі між селами Магала-Рідківці Чернівецького району трапилася ДТП. Внаслідок зіткнення автомобіля «ВАЗ-21013» з мікроавтобусом «Volkswagen Transporter», 59-річний житель Дністровського району отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям, ще двоє буковинців, віком 61 та 63 роки, травмувалися.

Про це повідомили у поліції Чернівецької області. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження, пише С4.

На місці події працівники поліції встановили, що 59-річний водій автомобіля «ВАЗ-21013» зіткнувся з автівкою «Volkswagen Transporter», під керуванням 48-річного буковинця.

на буковині слідчі поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув буковинець та ще двоє осіб травмувалися

В результаті ДТП кермувальник легковика отримав травми не сумісні з життям. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

Ще двоє пасажирів мікроавтобуса доправили до лікарні для надання відповідно медичної допомоги. Водія іномарки лікарі оглянули на місці події, госпіталізації не потребував.

на буковині слідчі поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув буковинець та ще двоє осіб травмувалися

“Слідчі поліції вирішують питання про внесення відомостей за фактом аварії до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Буковинські поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху не нехтувати Правилами дорожнього руху. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих”, – повідомили правоохоронці.

Нагадаємо, напередодні у Чернівецькому районі сталася дорожньо-транспортна пригода із потерпілим. 24-річний водій наїхав на пішохода.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано