На Буковині 24-річний водій наїхав на пішохода: деталі ДТП

Пошук
UA EN

На Буковині 24-річний водій наїхав на пішохода: деталі ДТП

Поділись новиною:

У Чернівецькому районі сталася дорожньо-транспортна пригода із потерпілим. 24-річний водій наїхав на пішохода.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Аварія трапилася 10 лютого в селі Коровія. Попередньо правоохоронці встановили, що 24-річний житель села Грушівка, керуючи транспортним засобом наїхав на 38-річного пішохода, який переходив дорогу в невстановленому місці.

У результаті аварії житель обласного центру отримав травми. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Поліція Буковини закликає всіх учасників руху неухильно дотримуватися правил дорожнього руху. Водіям рекомендуємо дотримуватись обмежень швидкісного режиму в межах населених пунктів, особливо при під’їзді до пішохідних переходів. У той час звертаємо увагу пішоходів: переконайтесь у безпечності переходу через проїжджі частини дороги й не забудьте виділяти себе флікерами в темний час доби та при поганій видимості.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині 9 лютого сталися дві ДТП, одна із них смертельна.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано