На Буковині сталися одразу дві ДТП із наїздами на пішоходів: подробиці аварій

Пошук
UA EN

На Буковині сталися одразу дві ДТП із наїздами на пішоходів: подробиці аварій

Поділись новиною:

У п’ятницю, 6 вересня, у Чернівецькій області сталися одразу дві ДТП із наїздами на пішоходів. Травми отримали 61-річний та 31-річний буковинець.

Про це повідомляє С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, минулої доби до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Берегомет. Правоохоронці попередньо встановили, що 38-річний житель Путили, керуючи автомобілем «ВАЗ-21140», допустив наїзд на 61-річного місцевого жителя. Унаслідок ДТП буковинець отримав тілесні ушкодження. Медики доставили чоловіка до лікарні для надання відповідної допомоги.

Наразі за фактом аварії правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Цього ж дня ще одна автопригода трапилась у селі Чагор. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 26-річний водій автомобіля Audi-80 не впорався з керуванням та допустив наїзд на 31-річного місцевого жителя.

У результаті аварії травмувався пішохід. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала постраждалого до лікарні.

Відомості про автопригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучено.

Нагадаємо, 4 вересня в Чернівцях унаслідок зіткнення мотоцикла з автомобілем травми отримав водій двоколісного.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано