На Буковині 26-річного чоловіка підозрюють у незаконному зберіганні та продажі наркотиків: що йому загрожує

Пошук
UA EN

На Буковині 26-річного чоловіка підозрюють у незаконному зберіганні та продажі наркотиків: що йому загрожує

Поділись новиною:

У Чернівцях поліцейські повідомили про підозру 26-річному буковинцю в незаконному зберіганні та продажі наркотиків. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зазначається, що 26-річний житель села Лужани шляхом «закладок» збував наркотики у Чернівцях. Під час обшуку співробітники поліції виявили в нього десять зіп-пакетів із кристалоподібними речовинами білого кольору.

Вилучені речовини поліція направила для проведення експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Її результати засвідчили, що у вилучених речовинах міститься PVP, обіг якої в Україні заборонений.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку та розпочали кримінальне провадження. Окрім цього, правоохоронці повідомили буковинцю про підозру.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькій області правоохоронці виявили чоловіка, який продавав наркотики через Telegram-канал.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано