На Буковині нетверезий водій, щоб уникнути відповідальності, намагався підкупити поліціантів

Пошук
UA EN

На Буковині нетверезий водій, щоб уникнути відповідальності, намагався підкупити поліціантів

Поділись новиною:

У селі Старі Бросківці правоохоронці зупинили автівку, за кермом якої виявився нетверезий водій. Щоб уникнути відповідальності, він хотів дати хабаря поліцейським.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Стався інцидент 20 березня. У селі Старі Бросківці за порушення Правил дорожнього руху поліція зупинила автомобіль «ВАЗ-2115», яким керував 67-річний житель Сторожинця.

Під час спілкування працівники поліції помітили у водія явні ознаки сп’яніння та запропонували йому пройти тест на освідування. Однак буковинець відмовився його проходити. Крім того, щоб уникнути адміністративної відповідальності, запропонував працівникам поліції неправомірну вигоду.

Правоохоронці відмовилися від грошей і попередили буковинця про кримінальну відповідальність, передбачену чинним законодавством за такі дії.

Проігнорувавши застереження поліцейських, чоловік поклав кошти до службового автомобіля. Співробітники поліції зафіксували кримінальне правопорушення та викликали на місце події слідчо-оперативну групу цього ж відділення поліції, яка задокументувала протиправні дії водія.

Відомості про кримінальне правопорушення слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ще один нетверезий водій на Буковині пропонував поліцейським $200, аби уникнути відповідальності за порушення.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано