На Буковині нетверезий водій пропонував поліцейським $200, аби уникнути відповідальності за порушення

Пошук
UA EN

На Буковині нетверезий водій пропонував поліцейським $200, аби уникнути відповідальності за порушення

Поділись новиною:

У Чернівецькому районі правоохоронці зупинили водія, який порушив комендантську годину. Чоловік був у нетверезому стані. Аби уникнути відповідальності за скоєне, він запропонував поліцейським хабар.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Інцидент трапився уночі 18 березня в селі Шубранець, коли правоохоронці зупинили автомобіль, яким керував 32-річний житель Чернівців. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього явні ознаки сп’яніння та запропонували пройти тест на освідування. Однак чоловік відмовився та за не притягнення його до адміністративної відповідальності запропонував працівникам поліції хабар у розмірі 200 доларів США.

Правоохоронці попередили чернівчанина про кримінальну відповідальність, передбачену чинним законодавством за такі дії. Однак, попри застереження чоловік поклав кошти до службового автомобіля. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала протиправні дії та вилучила неправомірні кошти у встановленому порядку.

Також на водія склали адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім цього, слідчі поліції внесли відомості про вказане кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Зазначимо, що відповідно до санкції статті за спробу підкупу службових осіб чоловіку загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькій області викрили 21-річного чоловіка, який намагався підкупити прикордонників, аби потрапити до сусідньої Румунії.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано