На Буковині неповнолітній хлопець переправляв ухилянтів за кордон

Пошук
UA EN

На Буковині неповнолітній хлопець переправляв ухилянтів за кордон

Війна
03.04
15:21

Поділись новиною:

Прикордонники у Чернівецькій області викрили трьох військовозобов’язаних, які хотіли незаконно перетнути межі України. Дістатися до кордону їм допомагав неповнолітній буковинець.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, пише С4.

Групу з трьох чоловіків за 2 км від кордону викрили днями поблизу відділу «Красноїльськ». Під час затримання охоронці кордону здійснили кілька попереджувальних пострілів у повітря, після чого правопорушники припинили втечу.

Згодом оперативники загону встановили, що за незаконну подорож до кордону мешканці Дніпропетровської, Київської та Чернігівської областей сплатили по 5 тисяч доларів невідомій особі. Послуги провідника надавав неповнолітній громадянин України, якій проживає у прикордонні.

За цим фактом до Нацполіції ДПСУ направила повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон». Відомості внесено до ЄРДР. Пошуки організатора тривають.

Водночас на порушників склали протоколи за статтями 185-10 та 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Подальшу долю неповнолітнього вирішуватимуть правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 34-річного буковинця підозрюють у незаконному переправленні військовозобов’язаних за кордон, за що йому загрожує до семи років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано