На Буковині минулої доби сталися три ДТП: серед потерпілих є троє неповнолітніх

Пошук
UA EN

На Буковині минулої доби сталися три ДТП: серед потерпілих є троє неповнолітніх

Поділись новиною:

У неділю, 8 вересня, у Чернівецькій області трапилися три дорожньо-траспортні пригоди з потерпілими. Унаслідок аварій травми, зокрема, отримали троє неповнолітніх.

Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, у селі Вербівці 29-річна жителька Чернівців, керуючи автомобілем Volkswagen Polo, не впоралася з керуванням та зіткнулася з бетонним відбійником із подальшим перекиданням автівки.

Унаслідок ДТП двоє пасажирів автомобіля, віком 5 та 9 років, отримали травми. Медики госпіталізували травмованих дітей до лікарні.

Ще одна аварія трапилася в селі Лужани. Попередньо поліцейські встановили, що 15-річний місцевий житель, керуючи мопедом Honda зіткнувся з автомобілем Mercedes-Benz під керуванням 64-річного буковинця.

У результаті автопригоди травмувалася 15-річна пасажирка мопеда. Лікарі госпіталізували постраждалу до медичного закладу.

Цього ж дня правоохоронці задокументували ДТП із потерпілим у селі Шишківці. Слідчі з’ясували, що 24-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом Viper, не врахував дорожньої обстановки, виїхав за межі проїжджої частини дороги та з’їхав у кювет.

Унаслідок аварії мотоцикліст отримав численні тілесні ушкодження. Екіпаж швидкої медичної допомоги доставив буковинця до лікарні.

Відомості про вказані факти дорожньо-транспортних пригод слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Нагадаємо, 6 вересня в Чернівецькій області сталися одразу дві ДТП із наїздами на пішоходів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано