На Буковині 4 травня сталися дві ДТП з потерпілими: подробиці

Пошук
UA EN

На Буковині 4 травня сталися дві ДТП з потерпілими: подробиці

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 4 травня правоохоронці задокументували дві аварії, в яких постраждали люди.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Чернівецькій області.

Одна із ДТП сталася у селі Добринівці. Попередньо правоохоронці встановили, що 56-річний місцевий житель, керуючи мотоблоком Zuber, допустив наїзд на дерево.

У результаті ДТП травмувався 45-річний пасажир, житель села Шипинці. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Цього ж дня ще одна автопригода трапилася у селі Іванківці Дністровського району. Працівники поліції попередньо встановили, що 35-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, зіткнувся з мопедом Honda Dio під керуванням 17-річного буковинця.

Унаслідок інциденту неповнолітній місцевий житель отримав травми. Екіпаж швидкої медичної допомоги доставив потерпілого до лікарні.

За обома фактами ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях пішохід перейшов дорогу на червоне світло й потрапив під колеса мотоцикла.

Читайте також:

Хто може перевіряти військово-облікові документи та яка відповідальність за їхню відсутність: пояснення адвоката
В Україні 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, зобов’язує чоловіків призовного віку оновити свої військово-облікові дані та мати при собі військовий квиток. Про це ...
Війна
18.05
12:15
На Буковині з офіційним візитом перебуває митрополит Епіфаній
У суботу, 18 травня, митрополит Епіфаній проведе на Буковині молебень за Україну та вручить медалі «За жертовність і любов до України». Про це повідомляє С4. Так, у храмі Покрови Пресвятої ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано