На Буковині минулої доби сталися дві ДТП з потерпілими, серед яких 5-річна дитина

Пошук
UA EN

На Буковині минулої доби сталися дві ДТП з потерпілими, серед яких 5-річна дитина

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 1 липня поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактами двох ДТП, внаслідок яких є потерпілі.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Так, одна з аварій сталася на проспекті Незалежності у Чернівцях. Співробітники поліції та патрульні поліцейські попередньо встановили, що 25-річний водій мотоцикла Musstang зіткнувся з автомобілем Nissan Micra під керуванням 40-річної жительки міста Київ.

Унаслідок ДТП мотоцикліст отримав травми. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи для надання допомоги.

Цього ж дня сталася ще одна автопригода в селі Довжок, в якій травмувалися двоє жителів Хмельниччини. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 40-річна водійка автомобіля Audi зіткнулася з вантажівкою DAF під керуванням 58-річного жителя Чернівецького району.

У результаті аварії кермувальниця легковика та її 5-річний пасажир отримали тілесні ушкодження. Лікарі госпіталізували травмованих до медичного закладу.

Наразі відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях 30 червня сталися дві дорожньо-транспортні пригоди. Зокрема, внаслідок однієї з аварій по вулиці Миру травмувалася матір та її малолітня донька.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівецька міськрада вкотре передала захисникам обладнання для боротьби з ворогом
Чернівецька міська рада передала воїнам 107-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ обладнання для боротьби з ворогом. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Че...
Зеленський посмертно відзначив 12 захисників із Чернівецької області високими держнагородами
Президент України посмертно нагородив 12 військовослужбовців із Буковини орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №401/2024. Воїнів відзна...
Війна
03.07
10:02
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано