На Буковині конфлікт між двома чоловіками закінчився побиттям: нападнику тепер загрожує ув’язнення

Пошук
UA EN

На Буковині конфлікт між двома чоловіками закінчився побиттям: нападнику тепер загрожує ув’язнення

Поділись новиною:

У суботу, 30 березня, у селі Банилів-Підгірний між двома місцевими жителями виник конфлікт, у результаті якого 46-річний чоловік отримав політравми. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Співробітники поліції з’ясували, що на ґрунті неприязних відносин між двома чоловіками виникла словесна суперечка. Під час розпивання алкогольних напоїв 20-річний житель села Банилів-Підгірний завдав ударів руками та дерев’яною палицею по голові і тулубу своєму односельцю. 

Правоохоронці затримали чоловіка та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Крім того, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру буковинцю у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України. 

Наразі слідчі поліції звернулися до суду із клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Згідно з санкцією статті, чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві пенсіонерки після спільного розпивання алкоголю.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано