На Буковині затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві пенсіонерки

Пошук
UA EN

На Буковині затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві пенсіонерки

Поділись новиною:

У селі Киселів під час конфлікту 57-річний буковинець на смерть побив свою 69-річну знайому. Правоохоронці затримали зловмисника та наразі вирішують питання про повідомлення йому про підозру у скоєному. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Уранці 30 березня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки села Киселів Чернівецького району, про виявлення тіла 69-річної односельчанки з тілесними ушкодженнями. 

На місці події правоохоронці встановили, що пізно ввечері 29 березня під час розпивання алкоголю в помешканні 69-річної місцевої жительки, між 57-річним чоловіком та господаркою виникла словесна суперечка. Унаслідок конфлікту чоловік завдав пенсіонерці декілька ударів руками по голові та шиї. Від отриманих тілесних ушкоджень буковинка померла.  

Поліцейські затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Тіло загиблої співробітники поліції направили для проведення судово-медичної експертизи.

Наразі правоохоронці вирішують питання про повідомлення затриманому про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  

Також слідчі поліції готують клопотання про обрання фігуранту запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що вісім років за ґратами проведе буковинець, який намагався вбити жінку й залишив її помирати на узбіччі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано