На Буковині 25-річного чоловіка підозрюють у крадіжці припаркованого на подвір’ї автомобіля

Пошук
UA EN

На Буковині 25-річного чоловіка підозрюють у крадіжці припаркованого на подвір’ї автомобіля

Поділись новиною:

Поліцейські в Дністровському районі повідомили про підозру в крадіжці 25-річному буковинцю. Чоловік незаконно заволодів чужим авто, який був припаркований на подвір’ї.

Про це інформує С4 із посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що 28 червня до Дністровського райвідділу поліції звернувся 42-річний житель села Комарів Кельменецької громади та повідомив, що невідома особа вкарала його автомобілем «ВАЗ-2101», який був припаркований на подвір’ї.

У результаті поведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці швидко встановили особу порушника та місцеперебування викраденого транспортного засобу. Ним виявився раніше судимий за вчинення домашнього насильства 25-річний житель села Нелипівці.

Поліцейські з’ясували, що чоловік гостював у заявника, узяв без дозволу господаря автівку та поїхав додому. Крім цього, буковинець на чужому автомобілі ще вчинив ДТП без потерпілих. Сума збитків завдана заявникові становить 50 тисяч гривень.

Правоохоронці затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Нині слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За клопотанням правоохоронців суд обрав фігуранту запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт. Слідство триває.

За скоєне зловмисникові загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці автомобіля.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 4 липня, міський голова Чернівців провів щомісячну пресконференцію із журналістами, на якій підбив підсумки роботи міста за червень. Про що говорили — розповідає С4. Зокрема, мер заз...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано