Командира чернівецької бригади ТрО Цісака перевели в інший підрозділ

Пошук
UA EN

Командира чернівецької бригади ТрО Цісака перевели в інший підрозділ

Війна
13.02
09:25

Поділись новиною:

Полковник Андрій Цісак більше не є командиром 107 окремої бригади Сил територіальної оброни ЗСУ. Військового перевели у інший підрозділ у зв’язку із кадровими змінами у Силах тероборони.

Про це пише С4 з посиланням на сторінку буковинської бригади ТрО у Facebook.

Вказується, що окрім чернівецької бригади, зміни торкнулися і командувача Сил територіальної оборони, командувача РУ «Захід» Сил територіальної оборони та інших командирів бригад територіальної оборони.

Наказ про переведення Цісака в інший підрозділ отримали 12 лютого.

Зазначимо, що почав очолювати 107 бригаду Андрій Цісак у 2021 році. До цього його було відзначено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня за особисту мужність та професіоналізм під час захисту країни.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про скандал між бойовим медиком 107 окремої бригади Сил ТрО Артемом Жуком та Андрієм Цісаком.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано