Колишній військовий із Чернівців Дмитро Бобров збирає кошти на складові для БпЛА

Пошук
UA EN

Колишній військовий із Чернівців Дмитро Бобров збирає кошти на складові для БпЛА

Війна
22.03
15:21

Поділись новиною:

Військовий Дмитро Бобров з позивним Хаттаб служив у 107 окремій бригаді територіальної оборони. Разом із побратимами брав участь в бойових діях на Донеччині та звільняв Харківщину. Нині збирає кошти на складові для безпілотників.

З Дмитром Бобровим поспілкувалися журналісти С4.

До повномасштабного вторгнення Дмитро Бобров займався нерухомістю у Чернівцях, працював і за кордоном. У березні 2022 року мав повернутися до Польщі, та змінив плани й добровільно вступив до лав ЗСУ.

«Коли дізнався, що почалася війна, звісно, вже ніякої думки було про те, щоб повертатися до Польщі. Я вже одразу 25 лютого пішов записався в ТрО. З військом не мав ніякого досвіду, до цього я не служив в армії за станом здоров’я», – розповідає волонтер.

Військовий з позивним Хаттаб служив у 107 окремій бригаді територіальної оборони. Разом із побратимами  брав участь у бойових діях на Донеччині та звільняв Харківщину.

«Ми виїхали у 2022 році у Харківську область, десь влітку чи восени. Звільняли Велику Комишуваху, потім повернулись назад, і в цьому році влітку ми поїхали під Бахмут. У Харківській області ми перебували не довго, десь місяці два. Заступали на позиції, на лінії фронту, на нуль, потім було прикриття саперів», – пригадує колишній військовий.

Найважчим моментом на передовій для Дмитра Боброва був обстріл у Бахмуті влітку 2023 року.

«Ми зайшли в нову посадку, закріпились там, і на наступний день нас почали обстрілювати саме наші окопи. Обстрілювали нас протягом години. Як не потрапили в наш окоп – це, напевно, якесь чудо», – каже Дмитро Бобров.

У Бахмуті чоловік отримав поранення ноги внаслідок мінометного обстрілу. Нині Хаттаб звикає до цивільного життя.

«Уже після поранення повернувся сюди. Ходити ще нормально не можу, коліно досі дає про себе знати. Зараз в принципі ще ніде не працюю, поки що відпочиваю», – говорить волонтер.

Дмитро Бобров разом з дружиною організував збір складових для БпЛА. Ціль – зібрати 40 тисяч гривень. 

«Збір – це допомога нашим хлопцям з бригади “Лють”. Вони звернулись по допомогу до нас. Чим швидше ми закриємо збір, тим швидше хлопці зможуть виконувати свої задачі і нищити нашого ворога. Бо зараз найефективніше нищити ворога саме дронами», – зауважує колишній військовий і додає, що бійцям на фронті зараз особливо важлива підтримка, оскільки вже немає того забезпечення, яке було раніше.

Долучитися до збору, аби допомогти військовослужбовцям швидше перемогти ворога, можна переказавши кошти за цим номером картки: 5375 4112 1645 1612.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, як волонтери з Чернівецької області виготовляють засоби ураження для дронів, якими військові знищують російських окупантів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано