Колишній військком Чернівецької області став командувачем ОК «Захід»

Пошук
UA EN

Колишній військком Чернівецької області став командувачем ОК «Захід»

Війна
15.04
09:52

Поділись новиною:

Війська оперативного командування «Захід» отримали нового керівника. Ним став бригадний генерал Володимир Шведюк.

Про це йдеться на Facebook-сторінці командування, пише С4.

Відомо, що Шведюк брав участь в антитерористичній операції на сході України. У квітні 2015 року був призначений на посаду начальника штабу — першого заступника командира 59 окремої мотопіхотної бригади.

У травні 2016 року міністр оборони призначив Володимира Шведюка на посаду військового комісара Чернівецького обласного військового комісаріату. На Буковині він прослужив два роки. У 2018 повернувся до 59 окремої мотопіхотної бригади, в якій був командиром.

У своєму зверненні на честь призначення командувачем ОК «Захід» Шведюк звернувся до військових цього військового з’єднання ЗСУ й назвав його одним з найпотужніших в українському війську.

«Я прагну до того, щоб наше командування стало зразком військової досконалості та тактичної майстерності. Разом ми зміцнимо нашу обороноздатність і продемонструємо непохитну відданість захисту нашої країни. Нам немає іншого вибору, як перемогти. І ми це зробимо», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, зміни в командуванні Збройних сил України розпочалися зі звільнення Валерія Залужного з посади Головнокомандувача й призначення замість нього Олександра Сирського.

Раніше новий командир з’явився й у 107 окремій бригаді Сил територіальної оборони. Буковинську бригаду очолив підполковник Ігор Ісаченко.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано