Громадянин Румунії позичив свій паспорт українцеві, аби той безперешкодно потрапив за кордон

Пошук
UA EN

Громадянин Румунії позичив свій паспорт українцеві, аби той безперешкодно потрапив за кордон

Війна
08.02
11:44

Поділись новиною:

На Буковині прикордонники викрили чоловіка, який з чужим закордонним паспортом мав намір потрапити у Румунію.

Про це інформує С4 з посиланням на пресслужбу Чернівецького прикордонного загону.

Інцидент трапився на пункті пропуску «Красноїльськ». Вказується, що надвечір 7 лютого до КПП прибув легковий автомобіль румунської реєстрації, який прямував на виїзд з України.

«Під час проходження паспортного контролю водій та пасажир надали дійсні паспорти громадян Румунії. Здійснюючи ідентифікацію громадян прикордонний наряд виявив, що паспорт пасажира не належить пред’явнику. Згодом чоловік зізнався, що паспорт не його та надав дійсний паспорт громадянина України», – йдеться у повідомленні.

Також охоронці кордону встановили, що організатором даної схеми є водій, громадянин Румунії, який за грошову винагороду у розмірі 2000 євро пообіцяв перевезти українця за кордон.

За спробу незаконного перетину кордону громадянина України притягнули до відповідальності за ст. 204 КУпАП, а громадянина Румунії передали співробітникам Нацполіції та направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до дев’яти років.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині прикордонники знайшли в автомобілі ухилянта, який, щоб без перешкод дістатися до Румунії, сховався під килимком сидіння автомобіля.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано