Сховався під килимком: на Буковині прикордонники знайшли в автомобілі ухилянта

Пошук
UA EN

Сховався під килимком: на Буковині прикордонники знайшли в автомобілі ухилянта

Війна
06.02
13:15

Поділись новиною:

У Чернівецькій області прикордонники викрили невдалу спробу військовозобов’язаного потрапити за кордон. Чоловік сховався під сидіння автомобіля й сподівався, що його не помітять при перетині рубежу.

Про це пише С4 з посиланням на Державну прикордонну службу.

Інформацію про можливу спробу переправлення чоловіка місцевим жителем прикордонники отримали заздалегідь. Увечері 5 лютого охоронці рубежу на одному з контрольних постів зупинили його за кермом власного автомобіля.

Під час огляду автомобіля, яким він прямував у бік кордону, військовослужбовці ДПСУ виявили чоловіка, який ховався під заднім пасажирським сидінням. З’ясувалося, що сховався під сидінням, прикрившись килимком, 26-річний мешканець Чернівецької області.

«Чоловік відразу не зізнавався, куди зібрався їхати, але згодом все ж повідомив, що за таку подорож до сусідньої країни з “комфортом” заплатив 9 тисяч доларів США», – йдеться у повідомленні.

Водія-переправника затримали, а на чоловіка, який сховався в автомобілі, правоохоронці склали матеріали за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 4 лютого прикордонники в Чернівецькій області з допомогою пострілів затримали трьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути державний рубіж.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано