Горіла господарська будівля та гараж: на Буковині сталися дві пожеж

Пошук
UA EN

Горіла господарська будівля та гараж: на Буковині сталися дві пожеж

Поділись новиною:

У Чернівецькій області протягом 12 вересня спалахнули дві пожежі. Горіла господарська будівля та гараж.

Про це інформує С4 із посиланням на Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Зокрема, у селі Ошихліби Кіцманської громади сталася пожежа в гаражі. Дим першим помітив власник і одразу зателефонував до Служби порятунку. Вогнеборці, які прибули на виклик, ліквідували пожежу на площі 20 кв.м та врятували від знищення гараж. Унаслідок пожежі згоріли речі домашнього вжитку. Попередня причина пожежі – коротке замикання.

Також цього дня горіла господарська будівля в селі Зруб-Комарівці Сторожинецької громади. Оскільки площа пожежі була незначною, місцевим мешканцям вдалось ліквідувати її самотужки до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, у Чернівцях на вулиці Садовій горіло кафе, унаслідок пожежі постраждав один із відвідувачів закладу.

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано