Футбольний клуб «Буковина» покинули одразу дев’ять гравців

Пошук
UA EN

Футбольний клуб «Буковина» покинули одразу дев’ять гравців

Спорт
27.05
17:08

Поділись новиною:

Футбольний клуб «Буковина» припинив співпрацю з дев’ятьма гравцями та тренером воротарів.

Про це пише С4 з посиланням на сторінку футбольного клубу у Facebook.

Фото ілюстративне/Facebook ФК Буковина Чернівці 

Зокрема, чернівецький клуб залишили голкіпер Богдан Степаненко, захисники Денис Гарькавенко, Артем Рябий, Денис Рябий, а також півзахисники Єгор Шалфєєв, Денис Власенко, Артем Цурупiн, Богдан Духота та Дмитро Прокопчук.

Богдан Степаненко перейшов до «Буковини» навесні 2018 року та виступав у складі «жовто-чорних» до закінчення сезону 2018/19. Влітку 2022 року повернувся у клуб. У минулому сезоні 2022/23 та у першому етапі поточної кампанії поєднував у «Буковині» дві ролі – голкіпера та тренера воротарів. Загалом у складі «жовто-чорних» Степаненко зіграв у 31 поєдинку.

Денис Гарькавенко приєднався до «жовто-чорних» на правах оренди у зимове міжсезоння. За пів року у складі команди так і не дебютував в офіційних матчах. У 20-річного центрального захисника, права якого належать ФК «Олександрія», завершилась орендна угода з чернівецьким клубом.

Вихованці буковинського футболу 22-річні брати-універсали Артем та Денис Рябі дебютували за «Буковину» у кампанії 2020/21. За чотири сезони у складі «жовто-чорних» Артем зіграв за клуб у 55 матчах та записав у свій актив один асист, Денис провів 59 поєдинків, в яких віддав три гольові передачі.

Єгор Шалфєєв приєднався до «Буковини» у січні 2024 року. 25-річний півзахисник виходив на поле у складі «жовто-чорних» у семи матчах, результативними діями не відзначався.

Денис Власенко став гравцем «Буковини» у серпні 2023 року. 20-річний півзахисник зіграв за чернівецький клуб в 11-ти поєдинках, в яких записав у свій актив один гол та одну гольову передачу.

Богдан Духота також уклав контракт з клубом у серпні минулого року та загалом провів за «жовто-чорних» 21 матч (1 гол).

Артем Цурупін приєднався до «Буковини» перед стартом сезону 2022/23. Досвідчений 31-річний півзахисник, який за свою кар’єру провів понад 200 матчів на професійному рівні, за два роки у складі «Буковини» записав у свій актив 45 поєдинків, в яких віддав три результативні передачі.

Дмитро Прокопчук виступав за «жовто-чорних» з липня 2023 року. У футболці «Буковини» 23-річний півзахисник загалом провів 17 матчів.

Також ФК «Буковина» домовилась про припинення трудових відносин з тренером воротарів Ігорем Біланом, який працював у тренерському штабі команди з січня 2024 року.

Нагадаємо, 2 травня колишнього головного тренера футбольної команди «Буковина» Андрія Мельничука звільнили з посади. На його заміну прийшов Валерій Кривенцов, який очолить команду «жовто-чорних» уже з наступного сезону.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано