Чернівецька область отримає новий апарат МРТ від Міністерства охорони здоров’я

Пошук
UA EN

Чернівецька область отримає новий апарат МРТ від Міністерства охорони здоров’я

Здоров'я
11.11
15:15

Поділись новиною:

Міністерство охорони здоров’я України закупило 16 сучасних апаратів МРТ для українських медзакладів. Один із них передадуть і в Чернівецьку область.

Про це інформує С4 з посиланням на пресслужбу МОЗ України.

«Це вперше, коли держава централізовано купує це медобладнання в такій кількості. Загальна вартість договору склала 556,5 мільйонів гривень при очікуваній вартості 841,4 мільйона гривень. Тобто економія на закупівлі склала близько 34%», — зазначають у відомстві.

За попереднім розподілом, апарати отримають обласні клінічні лікарні Вінницької, Дніпропетровської, Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької та Чернівецької областей.

У МОЗ додають, що медобладнання дозволяє швидко та якісно проводити дослідження центральної нервової та серцево-судинної систем, черевної порожнини, малого тазу, ортопедії, а також мамографічні дослідження тощо.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Буковина отримала нову карету швидкої допомоги від президентської ініціативи United24.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано