Чернівецька область отримає новий апарат МРТ від Міністерства охорони здоров’я

Пошук
UA EN

Чернівецька область отримає новий апарат МРТ від Міністерства охорони здоров’я

Здоров'я
11.11
15:15

Поділись новиною:

Міністерство охорони здоров’я України закупило 16 сучасних апаратів МРТ для українських медзакладів. Один із них передадуть і в Чернівецьку область.

Про це інформує С4 з посиланням на пресслужбу МОЗ України.

«Це вперше, коли держава централізовано купує це медобладнання в такій кількості. Загальна вартість договору склала 556,5 мільйонів гривень при очікуваній вартості 841,4 мільйона гривень. Тобто економія на закупівлі склала близько 34%», — зазначають у відомстві.

За попереднім розподілом, апарати отримають обласні клінічні лікарні Вінницької, Дніпропетровської, Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької та Чернівецької областей.

У МОЗ додають, що медобладнання дозволяє швидко та якісно проводити дослідження центральної нервової та серцево-судинної систем, черевної порожнини, малого тазу, ортопедії, а також мамографічні дослідження тощо.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Буковина отримала нову карету швидкої допомоги від президентської ініціативи United24.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано