Буковинець на пункті пропуску «Дяківці» намагався дати хабаря прикордоннику

Пошук
UA EN

Буковинець на пункті пропуску «Дяківці» намагався дати хабаря прикордоннику

Поділись новиною:

На міжнародному пункті пропуску «Дяківці – Раковець» викрили 25-річного мешканця Дністровського району, який, для того, щоб безперешкодно потрапити за кордон, пропонував гроші правоохоронцям.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Інцидент трапився у середу, 7 лютого. Під час проходження митного контролю житель села Рукшин за сприяння у безперешкодному перетині державного кордону надав інспектору прикордонної служби 200 євро, поклавши гроші до закордонного паспорту. Працівники ДПСУ, своєю чергою, повідомили про це поліцію.  

Правоохоронці вилучили речові докази та відправили для проведення відповідних експертиз. Наразі слідчі поліції готують повідомлення буковинцю про підозру.

Буковинцю може загрожувати штраф, обмеженням чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині прикордонники викрили чоловіка, який з чужим закордонним паспортом мав намір потрапити у Румунію.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано