Буковинця, який незаконно використовував землю комунальної власності, зобов’язали сплатити громаді майже 600 тис. грн

Пошук
UA EN

Буковинця, який незаконно використовував землю комунальної власності, зобов’язали сплатити громаді майже 600 тис. грн

Поділись новиною:

У Дністровському районі чоловік чотири роки незаконно використовував землю комунальної власності для обслуговування власної нерухомості. Його через суд зобов’язали сплатити громаді майже 600 тис. грн.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної прокуратури.

Зазначається, що місцевий житель із 2020 року донині без укладання договору оренди використовує земельну ділянку комунальної власності в місті Сокиряни площею 2,57 га для обслуговування власних об’єктів нерухомості. Унаслідок цього місцевий бюджет недоотримав майже на 600 тис. грн.

Відтак, Дністровська окружна прокуратура в судовому порядку зобов’язала громадянина відшкодувати цю суму Сокирянській міській раді. Позовні вимоги, додають у прокуратурі, задоволено в повному обсязі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині прокуратура через суд намагається повернути землю, за яку кілька років не платили оренду.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано