Українцям пояснили, яким буде розмір пенсії при мінімальній зарплаті

Пошук
UA EN

Українцям пояснили, яким буде розмір пенсії при мінімальній зарплаті

Поділись новиною:

Попри війну, українці продовжують одержувати пенсії та інші соціальні виплати. Деякі громадяни працюють і отримують мінімальну зарплату. Проте, не усі знають, яким буде розмір пенсійної виплати, якщо людина працювала за мінімалку.

Так, в Україні розмір пенсії для громадян з мінімальною заробітною платою і повним страховим стажем визначається як не менше 40% від мінімальної заробітної плати, пише С4 із посиланням на «24 канал».

З урахуванням того, що зараз мінімальна зарплата в нашій країні становить 8 000 гривень, мінімальна пенсія мала б бути 3 200 гривень. Але уряд встановив мінімальний розмір пенсії на рівні 3 370 гривень.

Українці, які досягли віку 65 років і не мають необхідного страхового стажу, можуть розраховувати на мінімальні пенсійні виплати в розмірі 2 725 гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали, у яких випадках пенсіонери можуть втратити виплати.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано